Puutarhasuunnittelu, pihasuunnittelu sekä pihatyöt – Kova Team Oy

Puutarhasuunnittelu ja pihasuunnittelu

Jos olet rakentamassa uutta tai muuttamassa vanhaa pihaa tai puutarhaa ole ajoissa yhetydessä meihin niin teemme sinulle hyvän suunnitelman jo ennen kevättä, ja toteutamme sen kevään ja kesän aikana.
Lue lisää puutarhasuunnittelusta ja pihasuunnittelusta

Maatyöt pihassa ja puutarhassa

Ennenkuin aloitat pihan tai puutarhan rakentamisen alueella on useinmiten tehtävä enemmän tai vähemmän maatöitä. Meiltä löydät niin tarvittavan kaluston kuin myöskin osaamisen maa-aineksen kuljettamiseen sekä soran toimittamiseen!

Pihalaatoitukset, kiveykset sekä kivimuurit

Pihalaatoilla sekä kivillä ja kivimuureilla saadaan laadukas ja toiminnallinen kokonaisuus joka käytännöllisesti rajaa käytävillä sekä eri alueilla ja tasoilla puutarhaasi.
Pienestäkin puutarhasta saadaan näyttävä kun yhdistellään kasveja ja kiveä eri tasoissa.

Puutarhuri hoitamaan kiinteistön puutarhaa

Tarjoamme käyttöösi osaavan koulutetun puutarhurin joka huolellisesti hoitaa puutarhaasi ja kehittää sitä edelleen niin uusien istutuksien kuin nykyistenkin osalta.

 

Putarhurin tekemästä puutarhatyöstä voidaan hyödyntää kotitalousvähennys verotuksessa!

Viheralueiden ja kukkien hoito vaatii usein osaavan henkilön jotta se oikeasti olisi edustavan näköinen, tämä on ammattilaiselle helppoa koska tietää mitä kukin kasvi tarvitsee parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

Nyt uutuutena myöskin lomapuutarhuri joka hoitaa kasvejasi ja puutarhaasi lomasi aikana, jolloin voit palata kukoistavan puutarhan ääreen lomasi jälkeen!

Pihatyöt

Jos tarvitset apua pihan kunnossapidossa kotona tai yrityksessäsi, teemme sinulle kunnossapitosopimuksen siitä miten pihatyöt saadaan kätevästi hoidettua vuoden ympäri.

Garden Styling (uutuus!)

Kun olet myymässä kiinteistöäsi, puutarhasi kunto vaikuttaa huomattavasti sekä myytävyyteen että tietysti saamaasi hintaan.
Autamme nyt sinua puutarhasi saamiseksi ”myyntikuntoon”.
Lue lisää Garden Styling palvelusta